POT PET CIK DORAEMON

My photo
Bertemu di layar, berbicara di maya,bunga mawar semakin mekar, jiwa riang hati gembira.

Tuesday, January 31, 2012

sentimental value?

mungkin dalam sedar @ xsedar dalam kehidupan kita mmpunyai sentimental value yg tersndri

sentimental value? ape tu? hehe mungkin ayat "sentimental" ni mcm mental skit kan.hehe...actually.ada something @ brg yg sgt3 berhrga buat kita yg ada sejarah trsndri. selalunya org ckp ia pemberian seseorg.

hmm..klau ikutkan org yg slalu bercinta mmpunyai byk brg yg ada sentimental value nya kn?...setiap detik bersama dgn seseorg yg kita syangi..kita akan bingkaikan memori itu...klau mcm sy.ske kumpul tket wyang...hehe..tp xde la ske tgk wyang sgt..juz sbb setiap brg ada kisahnya.

rmai yang berkata:-pemberian yg mmbawa ke pada sentimental slalunya

> >JAM TANGAN.........Tanda meningati setiap masa dan waktu.
> >CINCIN.............Tanda ikatan kasih yang abadi.
> >GELANG.............Tanda mesra
> >RANTAI LEHER.......Ikatan cinta yang perlu perhatian.
> >SUBANG.............Tanda penghargaan dan penghormatan.
> >KASUT..............Sentiasa mengambil berat/prihatin.
> >PAKAIAN/KAIN.......Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu.
> >PAYUNG.............Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.
> >MINYAK WANGI.......Tanda cinta
> >BINGKAI GAMBAR.....Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.
> >BUKU............... Bersifat terbuka dan bertolak ansur.
> >BUNGA...............Tanda perkenalan dan tanda sayang
> >COKELAT ........ semanis cintamu.
> >LAGU/CD/KAD UCAPAN......... mengabadikan cinta
> >SEJADAH DAN ALQURAN.........tandanya kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat.




3 comments:

Hadi Jurimi said...

sentimental value ehh!!! tak terpikir pun benda ni sebelum ni. By the way nice entry.

Tq sebab jad follower

Hadi Jurimi said...

sentimental ye??? x terpikir pon benda ni before. Btw nice entry

tq sebab follow

sukmarizky said...

:) thanx2 sudi mmbca :)