POT PET CIK DORAEMON

My photo
Bertemu di layar, berbicara di maya,bunga mawar semakin mekar, jiwa riang hati gembira.

Sunday, June 17, 2012

KEMUNCAK SAP

huh...ok the last day... 17 june...

sap ok sap...sukan yg itu je la UITM KBM ADA chance nk msuk n happening kan diri..huhu

pagi2..dh rasa xsihat..kepala yg cramp n skit sgt3..huhu truk ni truk...tp..rsa xsdap hti when evryone dh g pdang tp aku x trun lg...adoi..ok siap trus pegi...alhmduillah dpt la tgk

tarik tali, dougeball. bola n cheer...hee

sorakan IBUC SGT MERIAH ok...xpenah g stadium yg segila ni haha..IBUC JE LA...

then pagi dh..tgh hari dh...so get ready ke cheer ptg tu ok..smua sgt comel..nk tgk x? hee



huaaaa superb kan...nk thu fakta?! diorg ni rmai yg pemalu3 tau tp ntah mna diorg gntung malu tu tp buat superb gila kat padang huaa..best!!




ni team perbarisan...tba2 jd bidan terjun join diorg..mmg la kn..practise dpn tu je kut haha..adoi...tp best kan


haa tgk3 spe tu...hnsem lecturer SIR AMMARr jln dgn mascott yg sbnrnye skit tu...kodek3 ekor je die hehe.comel...blkg tu ada SIR ZAKI n YDP hasrul


ok IBUC SMUA MENANG MENANG MENANG

mna da kalah just xda luck utk conquer top three pnya medal je...apepun dpt

3EMAS.5 PERAK N...? GANGSA...
hehe byk sbrnye...lpe dh...


muahax superb n all UITM KBM JGN PNDANG KMI TEAM IBUC MCM3 YE...
KMI ADALAH SUPPORTERS TERBAIK...TEAM TERBAIKK KERJASAMA TERBAIK
ALL THE IB STUDENT ARE UNITE!

LOVE N SEND TO ALL 
THAT WE WE IBUC ARE THE BEST!



2 comments:

Khairunnisa' said...

YEAH! mana gambo aku mana? :(

sukmarizky said...

lo ye cik poooh kan pict dlm kmera..ni smua di upload dari fb org lain hee